fejléckép

Friss hírek

Tájékoztató a járvánnyal kapcsolatos módosított óvodai intézkedési tervről

Az Intézkedési tervet ide kattintva tekinthetik meg!Tájékoztató a járvánnyal kapcsolatos óvodai intézkedési tervről

Az Intézkedési tervet ide kattintva tekinthetik meg!


Kedves Szülők!

Az első szülői értekezletet, melyre az idén érkező gyermekek szüleit várjuk (azokat is, akik csak később kezdenek), 2020. augusztus 24-én hétfőn délután 17.00 órai kezdettel tartjuk. Ezen az értekezleten többek között szó lesz a gyerekek csoportba való beosztásáról, a  beszoktatás módjáról és még számos fontos dologról. Kérjük a kedves szülőket, hogy az értekezlet ideje alatt viseljenek maszkot!

Köszönettel,

Csepelyi Erzsébet

Intézményvezető-helyettesKedves Szülők!

Szeptemberi étkezés készpénzes befizetésének időpontjai

Augusztus  25. 13.00 - 17.00

Augusztus 26. 7.30 - 13.00

Az étkezés megrendeléséhez minden gyermek (tehát nem csak azok, akik idén kezdik az óvodát) számára szükséges az igénylőlap és szándéknyilatkozat kitöltése. Akik kedvezményes étkezésre jogosultak, azoktól – a régi es új gyermekektől egyaránt – a normatív kedvezmény igénybevételéhez szükséges nyilatkozat kitöltését is kérjük. A nyomtatványok leadásának határideje: augusztus 25-e. Az óvodai ellátást idén először igénybe vevő gyermekek szüleit kérjük, hogy a nyomtatványokat az első szülői értekezletre hozzák magukkal, melynek időpontja augusztus 24-e délután 5 óra.

A nyilatkozatokat és a tájékoztatókat az alábbi linken találják: //szentjanos-bp.sulinet.hu/etkeztetes


Kedves Szülők!

Óvodánk június 2-tól visszaáll a normál rend szerinti működésre. Szeretettel várjuk újra a gyermekeket, családokat!

A vírus esetleges további terjedésének megelőzése érdekében azonban fontos néhány dologra odafigyelnünk, ezért kérjük, hogy az óvoda területén minden szülő, hozzátartozó viseljen maszkot, használja a kézfertőtlenítőt, és csak a szükséges legrövidebb ideig tartózkodjon az intézmény területén. A biztonság érdekében óvoda dolgozói rendszeresen fertőtlenítenek majd.

A nyári zárásunk idén két hétre csökken, időpontja: augusztus 3-14.

Az iskolába készülő gyermekek búcsúztatásának megszervezéséről igyekszünk mihamarabb tájékoztatni Önöket!

 

Szeretettel,

Csepelyi Erzsébet

Intézményvezető-helyettes

 
Kedves Szülők!
A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt az óvodai beiratkozás a 2020/2021. nevelési évre a 7/2020 (III.25.) EMMI határozat alapján a következőképpen módosul. Az óvodai beiratkozás részleteinek megtekintéséhez kattintson ide!


Kedves Szülők!

A 2020. március 26-ra tervezett nyílt nap a kialakult járványhelyzetre, illetve az ezzel összefüggő - bizonytalan ideig tartó - óvodabezárásra való tekintettel elmarad.

Megértésüket köszönjük!

Az óvoda dolgozói


Kedves Szülők!

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt az óvodai beiratkozás a 2020/2021. nevelési évre a 7/2020 (III.25.) EMMI határozat alapján a következőképpen módosul:
Az alább megtalálható nyomtatványokat kérjük, legyenek szívesek kitöltve és szkennelve (a lehetőség hiányában jól láthatóan lefényképezve) az óvoda e-mail címére – ovoda@szentjanos.hu - 2020. április 17-ig eljuttatni!
Ezeken a nyomtatványokon kívül kérünk szépen a kedves családoktól egy bemutatkozó levelet, melyben azt is leírják, hogy miért választották óvodánkat. Ha van valami közölnivalójuk gyermekükkel kapcsolatban (pl. ételallergia, különleges egészségügyi állapot stb.), azt is megtehetik ebben a levélben. Amennyiben lehetőségük van rá, nagy örömmel fogadnánk egy fotót a családról vagy a hozzánk jelentkező kisgyermekről. A plébánosi ajánlás az eddigiekben ugyan előnyt jelentett a felvételnél, de a mostani helyzetben elegendő, ha leírják a levélben, hogy járnak-e templomba, és ha igen, akkor melyikbe.
Kérjük, hogy a levélben feltétlenül tüntessék fel a gyermek körzetes óvodájának nevét, címét (ezeket a kerületek, települések honlapjain megtalálják), valamint azt is, hogy jelenleg rendelkezik-e bölcsődei vagy óvodai jogviszonnyal, illetve jelentkeznek-e másik köznevelési intézménybe is.
A gyermekek felvételéről szóló döntésről 2020. április 20-ig elektronikus úton tájékoztatjuk a szülőket, illetve a kötelező felvételt biztosító óvoda vezetőjét. Ennek érdekében kérjük, a levél végén – az értesítési e-mail címüket is feltűntetve - jelezzék, hozzájárulnak-e ahhoz, hogy az óvoda elektronikus úton értesítse Önöket!
Amennyiben hozzájárulnak, hogy a fentebb megadott e-mail címükkel felkerüljenek egy óvodai levelezőlistára, kérjük azt is jelezzék ebben a levélben.

Kérjük, hogy a dokumentumok megnyitásához kattintson az alábbi linkre!

Óvodai felvétel iránti kérelem

Jelentkezési lap – óvoda

Szülői nyilatkozat

Kérjük, hogy a nyomtatványokat mindkét szülő írja alá!

Amennyiben bármilyen kérdésük, kérésük adódik, írjanak (ovoda@szentjanos.hu) vagy telefonáljanak (06209402081) bizalommal!

Előre is köszönjük együttműködésüket!


Üdvözlettel:

Csepelyi Erzsébet

Intézményvezető-helyettes

Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda – Óvoda Telephely

1043 Budapest, Erzsébet u. 30.

E-mail: ovoda@szentjanos.hu

Tel: 06209402081Kedves Érdeklődők!

Szeretettel várjuk azokat a családokat, akik gyermekeiket egy szeretetteljes, gyermekközpontú óvodába szeretnék hozni. A gyermekek nálunk vidám, hivatását szeretettel végző, felkészült munkatársakkal töltik el a napjaikat.- Az óvodai nyílt napról, beiratkozásról ide kattintva tudhatnak meg többet!- Szeretettel hívunk és várunk mindenkit november 12-én (kedden) 16 órától a Szent Márton napi megemlékezésre és az azt követő lámpás felvonulásra! A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.

- Idén is meghirdetjük a „legvidámabb töklámpás” pályázatunkat a gyermekek és a szülők részére.

Kérjük, hogy az alkotásokat november 4. és 8. között legyenek szívesek leadni.  A plakátot ide kattintva tekinthetik meg.Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Hibás e-mail cím...

Kérlek adj meg egy érvényes e-mail címet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑