fejléckép

Jelentkezés 2020/21

Kedves Szülők!

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt az óvodai beiratkozás a 2020/2021. nevelési évre a 7/2020 (III.25.) EMMI határozat alapján a következőképpen módosul:

Az alább megtalálható nyomtatványokat kérjük, legyenek szívesek kitöltve és szkennelve (a lehetőség hiányában jól láthatóan lefényképezve) az óvoda e-mail címére – ovoda@szentjanos.hu - 2020. április 17-ig eljuttatni!

Ezeken a nyomtatványokon kívül kérünk szépen a kedves családoktól egy bemutatkozó levelet, melyben azt is leírják, hogy miért választották óvodánkat. Ha van valami közölnivalójuk gyermekükkel kapcsolatban (pl. ételallergia, különleges egészségügyi állapot stb.), azt is megtehetik ebben a levélben. Amennyiben lehetőségük van rá, nagy örömmel fogadnánk egy fotót a családról vagy a hozzánk jelentkező kisgyermekről. A plébánosi ajánlás az eddigiekben ugyan előnyt jelentett a felvételnél, de a mostani helyzetben elegendő, ha leírják a levélben, hogy járnak-e templomba, és ha igen, akkor melyikbe.

Kérjük, hogy a levélben feltétlenül tüntessék fel a gyermek körzetes óvodájának nevét, címét (ezeket a kerületek, települések honlapjain megtalálják), valamint azt is, hogy jelenleg rendelkezik-e bölcsődei vagy óvodai jogviszonnyal, illetve jelentkeznek-e másik köznevelési intézménybe is.

A gyermekek felvételéről szóló döntésről 2020. április 20-ig elektronikus úton tájékoztatjuk a szülőket, illetve a kötelező felvételt biztosító óvoda vezetőjét. Ennek érdekében kérjük, a levél végén – az értesítési e-mail címüket is feltűntetve - jelezzék, hozzájárulnak-e ahhoz, hogy az óvoda elektronikus úton értesítse Önöket!

„Ha a szülő nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor ezt a szándékát – a körzetes óvoda nevének és címének megjelölésével – elektronikus úton, telefonon vagy – különösen indokolt esetben – személyesen jelezze az általa választott óvoda vezetőjének 2020. április 17-ig.

 

A körzettel nem rendelkező óvoda a hozzá jelentkezőknek a beiratkozást 2020. április 2 – április 20. között tartja meg. A körzettel nem rendelkező óvoda a hozzá érkező szándéknyilatkozatok alapján folyamatosan készíti el a beiratkozások időpontjára vonatkozó beosztást, amelyről a szülőt haladéktalanul tájékoztatja; majd a gyermek felvételéről legkésőbb 2020. április 20-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt, illetve az érintett kötelező felvételt biztosító óvoda vezetőjét.

 

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a kötelező felvételt biztosító óvoda 2020. április 21-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon gyermeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor. Ha tehát a szülő olyan óvodába szándékozik beíratni a gyermekét, amely egyébként is a kötelező óvodai felvételt biztosítja a számára, akkor nincs szüksége intézkedésre az óvoda felé. Az óvoda az ilyen gyermekekre számít, és a férőhelyet biztosítja számukra a szülő külön jelzése nélkül is. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy legalább telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot az óvodával az ilyen esetekben is, és tájékoztassák a szülői szándékról, hogy a körzetes óvodába kívánják beíratni gyermeküket.” (oktatas.hu)

Amennyiben hozzájárulnak, hogy a fentebb megadott e-mail címükkel felkerüljenek egy óvodai levelezőlistára, kérjük azt is jelezzék ebben a levélben.

Kérjük, hogy a dokumentumok megnyitásához kattintson az alábbi linkre!

Óvodai felvétel iránti kérelem

Jelentkezési lap – óvoda

Szülői nyilatkozat

Kérjük, hogy a nyomtatványokat mindkét szülő írja alá!

Amennyiben bármilyen kérdésük, kérésük adódik, írjanak (ovoda@szentjanos.hu) vagy telefonáljanak (06209402081) bizalommal!

Előre is köszönjük együttműködésüket!


Üdvözlettel:

Csepelyi Erzsébet

Intézményvezető-helyettes

Szent János Apostol Katolikus Általános Iskola és Óvoda – Óvoda Telephely

1043 Budapest, Erzsébet u. 30.

E-mail: ovoda@szentjanos.hu

Tel: 06209402081Sikeres regisztráció

A jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Az e-mail címedet már korábban regisztráltuk!

Az új jelszavadat e-mailben kapod meg,
kérlek ellenőrizd a postaládádat!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Próbáld később

5 percen belül egy IP címről csak egy regisztrációt fogadunk el. Kérlek próbáld újra később!
Hibás ellenőrző kód

Hibás ellenőrző kódot adtál meg, az űrlap elküldése nem sikerült.
Hibás e-mail cím...

Kérlek adj meg egy érvényes e-mail címet,
és próbálkozz újra!
Hibás adatok

Kérlek add meg a helyes e-mail címet
és jelszót, majd próbálkozz újra!
Hibás e-mail cím

A megadott email címmel
nincs regisztrált felhasználónk.
Sikeres módosítás

A személyes adataidat sikeresen módosítottad,
az új adatokat elmentettük.
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím már foglalt.
Kérlek adj meg egy másik e-mail címet!
Hibás e-mail cím

A megadott e-mail cím formátuma hibás,
kérlek javítsd ki!
Valamit elfelejtettél?

A regisztráció feltétele, hogy elolvasod és elfogadod
az ÁSZF-et és az Adatkezelési Tájékoztatót.

Fel↑